Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Gaastra

De kleding van Gaastra is geïnspireerd op de zeilcultuur die Douwe Gaastra meer dan honderd jaar geleden vestigde. Onze producten bieden optimale functionaliteit in combinatie met nautische fashion  op basis van de nieuwste technologieën. Gaastra vertaald haar rijke geschiedenis naar modieuze eigentijdse producten. We nemen de functionele en emotionele kant van het zeilen en zetten die om naar kleding die past bij elk moment en bij iedere plek. Waarbij function meets style één van de belangrijkste pijler is. Een exclusieve vormgeving, geworteld in de nautische lifestyle.

600_gaastra-wollen-redwood-jas.jpg600_gaastra-kabeltrui-move-over_heren.jpg600_gaastra-viking-fleece-van-100-gerecycled-polyester_1.jpg
 600_gaastra-klassiek-katoenen-vest-pylon.jpg600_gaastra-pr-g-air-parka-ostende.jpg600_gaastra_alee_dames.jpg
                                                                            

Passie voor de oceaan, watersport en plezier......

zijn diepgeworteld bij Gaastra. Een authentiek Nederlands lifestylemerk, waar de nautische zeil Heritage door het DNA stroomt. Gaastra dankt zijn internationale bekendheid aan een mix van functionaliteit, duurzaamheid en een modieuze touch. Al deze pijlers zijn consequent doorgevoerd in de producten. Geïnspireerd door de avontuurlijke en rebelse energie van zeilers. Jong, zelfverzekerd én bereid om een statement te maken.

 

 

Terug naar de bovenkant van de website