Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Mat de Misaine

Zoekt u Mat de Misaine kleding? Bij De Bootique hebben wij een mooie collectie van dit merk. Onze winkel is gevestigd in Breskens, Zeeland. Hier kunt op uw gemak kleding passen en uitzoeken. Wij geven u graag advies en maken uw kleding eventueel op maat.

Bij ons vindt u altijd passende Mat de Misaine kleding

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment kleding van verscheidene merken, waaronder het merk Mat de Misaine. Mat de Misaine is een kledingmerk voor Dames. Dit merk laat zich inspireren door de zee en de traditionele maritieme thema’s. Deze worden met een onderscheidend oog voor detail vertaald in kleding van nu. Kleding waar de zilte zeebries nog doorheen strijkt. Als drager combineert u een stijlvol en geraffineerd Frans ontwerp met een ingetogen, stoere elegantie. Maar bovenal is Mât de Misaine heerlijk om te dragen door het gebruik van hoogwaardige materialen, een optimale pasvorm en maten die lopen tot en met maat 50. Bezoek onze winkel en pas uw favoriete items in alle rust. Wij adviseren u graag en wij kunnen, op uw verzoek, uw nieuwe outfit precies op maat maken. Dan loopt u er zeker keurig bij.

    515f3601afceb9e13b915e22ecf519b55afcd490.jpeg

Maak uw outfit compleet met schoenen

Met Mat de Misaine kleding krijgt u gegarandeerd een goede uitstraling. Bij een goede uitstraling horen goede schoenen. Ook die kunt u bij ons scoren, want wij hebben een uitgebreide collectie schoenen en laarzen. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel.

Terug naar de bovenkant van de website