Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Highline

De Talamex Highline boten zijn geproduceerd van het beste PVC doek dat beschikbaar is (Duits Valmex™). Bovendien zijn de Talamex Highline boten genereus voorzien van vele (unieke) features en de beste Europese accessoires. In het standaard pakket van de boten zit onder andere: reparatieset, aluminium zitbank, telescopische peddels, RVS hijs- en sleepogen, tankstrap en antislip delen op de vloer, extra laag doek aan de onderzijde* en een overdrukventiel. Op alle boten wordt standaard 3 jaar garantie gegeven en alle Talamex boten zijn door de Dutch Marine Inspection CE gecertificeerd waardoor ze aan alle Europese eisen voldoen!
* = uitgezonderd XLight-modellen

Er zijn 3 verschillende modellen op de markt te verkrijgen. Allen van ongekende kwaliteit, maar onderscheidend in de vloer en bodem van de boot. De boten variëren in lengte van 1,95 meter tot 4,00 meter.

  • X-Light:
    De lichtste boot van allemaal; Een aantal features zijn achterwege gelaten om gebruikersgemak te verhogen. De ideale tenderboot.
  • AirDeck:
    Een luchtvloer met opblaasbare kiel zorgt voor een scherpe V bodem. Een echte allrounder.
  • AluDeck:
    Een onderhoudsarme aluminium vloer zorgt voor stijfheid en compact vaarplezier. Hiermee kiest u voor robuuste zekerheid.
Terug naar de bovenkant van de website