Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Musto

Bent u op zoek naar Musto kleding die u in Zeeland kunt kopen? Breng dan een bezoek aan De Bootique in Breskens, Zeeland. Wij hebben een grote collectie Musto kleding in Zeeland op voorraad. Door onze jarenlange ervaring met watersport en mode, kunnen wij u uitstekend adviseren bij het kiezen van de perfecte zeilkleding.

Musto kleding: voor optimale bescherming tijdens het watersporten in Zeeland

In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie zeilkleding van onder andere het merk Musto. De zeilkleding van Musto biedt u optimale bescherming en bewegingsvrijheid. Hierdoor kunt u snel handelingen verrichten, wat erg belangrijk is tijdens het watersporten. Ook is de kleding zeer comfortabel en stijlvol. Wij verkopen HPX, MPX en LPX kleding van Musto in Zeeland. HPX kleding is speciaal ontwikkeld voor lange afstanden zeilen op grote jachten. MPX kleding is ideaal voor zeilers op middelgrote jachten en LPX outfits zijn gemaakt van de lichtste materialen, perfect voor de meest actieve zeilers. Weet u niet goed welke zeilkleding voor u geschikt is? In onze winkel geven wij u graag advies. Ook verkopen wij Musto schoenen. Zo bent u meteen voorzien van een complete zeiloutfit.

Kleding op maat? Wij maken het voor u

In onze winkel in Zeeland kunt u op uw gemak Musto kleding uitzoeken en passen. Bovendien kunnen wij in ons naaiatelier uw kleding precies op maat maken. Zo zit deze gegarandeerd comfortabel en netjes. Heeft u vragen over ons assortiment of naaiatelier? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur ons een e-mail of bel naar +31 (0)117 38 12 57. Wij helpen u graag.

Terug naar de bovenkant van de website