Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

HV Society

Zoekt u HV Polo kleding? Bij De Bootique hebben wij een mooie collectie van dit merk. Onze winkel is gevestigd in Breskens, Zeeland. Hier kunt op uw gemak kleding passen en uitzoeken. Wij geven u graag advies en maken uw kleding eventueel op maat.

Bij ons vindt u altijd passende HV Society kleding

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment kleding van verscheidene merken, waaronder het merk HV Polo. In onze winkel vindt u een ruim assortiment HV Polo kleding voor dames.

De slogan van HV Polo luidt: ” where sports meet fashion!” HV Polo is afkomstig uit de polo sport. Sinds 2004 hebben zij ieder seizoen een fashion collectie voor zowel dames als heren. De basiskleur in de collecties is navy en sluit daardoor perfect aan in ons assortiment. Naast dit is er een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Bezoek onze winkel en pas uw favoriete items in alle rust. Wij adviseren u graag en wij kunnen, op uw verzoek, uw nieuwe outfit precies op maat maken. Dan loopt u er zeker keurig bij.

    

Maak uw outfit compleet met goede schoenen

Met HV Polo kleding krijgt u gegarandeerd een goede uitstraling. Bij een goede uitstraling horen goede schoenen. Ook die kunt u bij ons scoren, want wij hebben een uitgebreide collectie schoenen en laarzen. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel.

Terug naar de bovenkant van de website