Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Teva

Wanneer u Teva schoenen wilt kopen bij een watersport- en outdoorspecialist, moet u zeker langsgaan bij De Bootique in Zeeland. Wij verkopen al jaren watersportartikelen, kleding en schoenen van de beste outdoormerken. Daardoor kunnen wij u uitstekend adviseren over welke schoenen perfect passen bij u en uw actieve levensstijl.

Teva schoenen kopen bij een outdoorspecialist in Zeeland

In onze winkel in Breskens, Zeeland, verkopen wij al jaren schoenen en laarzen van diverse merken, waaronder Teva. De Teva Original begon op nederige wijze, namelijk als een oud Velcro horlogebandje vastgemaakt aan een slipper. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een icoon in de outdoor-schoenenbranche. Teva schoenen zijn ideaal om te kopen bij ons in Zeeland voor actieve buitenmensen. Of u nu gaat wandelen of fietsen, deze schoenen zitten altijd comfortabel. Bij ons in Zeeland kunt u diverse Teva schoenen kopen voor heren en dames. Zowel wandelschoenen als sandalen behoren tot ons assortiment. Alle schoenen die wij verkopen hebben wij tot en met maat 48 op voorraad. Mocht uw schoenmaat niet beschikbaar zijn, dan kunnen wij die wellicht voor u bestellen. Naast een grote collectie schoenen hebben wij ook een ruim aanbod comfortabele vrijetijdskleding van diverse merken. Zo bent u meteen voorzien van een complete outdoor outfit, geschikt voor sport en het actieve buitenleven. Wij hebben zowel dames- als herenkleding in het uitgebreide assortiment.

Kom op uw gemak passen en ontvang advies op maat

Bij ons in Zeeland kunt in alle rust Teva schoenen passen en kopen. Wij geven u graag deskundig en persoonlijk advies, zodat u zeker met perfect passende outdoorschoenen de deur uit loopt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld over ons huidige assortiment? Bel dan gerust naar +31 (0)117 38 12 57 of stuur ons een e-mail.

 

Terug naar de bovenkant van de website