Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Meubelen & Servies

De Bootique heeft een ruim assortiment aan meubels en servies. In de winkel is een speciale hoek ingericht met daarin Marine Business artikelen. U vindt hier alles van borden en glazen tot tafelkleden. Een voordeel aan Marine Business is dat er veel servies onbreekbaar is maar toch een mooie uitstraling heeft. Dit is ideaal voor aan boord maar kan natuurlijk ook in huis gebruikt worden.

Boven op de eerste verdieping hebben we een deel van ons teak assortiment uitgezet. Hier vindt u een aantal tafels en stoelen van ARC en Lankhorst. Beneden vindt u wat teak accessoires zoals opbergrekken en bekerhouders.

Er is een heel ruim assortiment aan meubelen en servies. Neem gerust een kijkje via de onderstaande link. Alles is te bestellen en kan aan u geleverd worden. ARC teakmeubelen en servies

Naast de meubelen en het servies zijn wij ook dealer van de Cobb. Heeft u zin in een lekker stukje vlees of heerlijk stukje zalm. De Cobb is heel eenvoudig in gebruik en ideaal voor aan boord. U steekt de Cobble stone buiten aan en plaatst hem daarin in de Cobb. Er is geen rookvorming en u kunt de Cobb aan de zijkant oppakken, de zijkant wordt niet warm.

Terug naar de bovenkant van de website