Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Boeken & Kaarten

Almanak

De ANWB wateralmanak is een onmisbaar boekwerk op de boot. Deel 1 is verplicht en in deel 2 staat alle informatie over sluizen, bruggen en jachthavens. We beschikken niet alleen over de ANWB almanakken maar ook over de: The Cruising Almanak en de Reeds.

Boeken

Bij ons in de winkel vindt u een grote boekenkast met daarin verschillende soorten boeken. Zo hebben we mooie verhalen om in de kuip te lezen maar ook informatieve boeken. Hieronder een korte opsomming van de soorten boeken:
Pilots, onderhoudsboeken, cursusboeken, kinderboeken, boeken over de geschiedenis, het weer, leidraad, logboek en knopen.

Navigatiekaarten

Zowel elektronische als papieren kaarten kunt u bij ons vinden. We hebben de NV verlag kaarten met een nieuw uiterlijk maar ook de 1800- serie kunt u bij ons vinden. Verder hebben we de verschillende vaarkaarten van de ANWB en de zeekaarten van Admiralty. Naast papieren kaarten zijn er ook de elektronische kaarten. Bij ons vindt u de Garmin kaarten maar ook de Navionics kaarten. De mogelijkheid bestaat ook om deze kaarten te updaten.

 

Terug naar de bovenkant van de website