Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Helly Hansen

Zoekt u Helly Hansen kleding? Bij De Bootique hebben wij een mooie collectie van dit merk. Onze winkel is gevestigd in Breskens, Zeeland. Hier kunt op uw gemak kleding passen en uitzoeken. Wij geven u graag advies en maken uw kleding eventueel op maat.

Bij ons vindt u altijd passende Helly Hansen kleding

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment kleding van verscheidene merken, waaronder het merk Helly Hansen. Helly Hansen is een kledingmerk voor Dames en Heren.

130 jaar geleden begon kapitein Helly Hansen Juell met het produceren van waterdichte kleding. Sindsdien is Helly Hansen een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige beschermende kleding voor werk en vrije tijd. De ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat er kleding geproduceerd word die gedragen kan worden in extreme werksituatie.

Ook heeft Helly Hansen de Race Smock. Deze biedt volledige bescherming tegen de golven en de wind. Het is een lichtere variatie op de oceaanlijn en ideaal om offshore te racen. Het vest is compleet uitgerust met handverwarmers, opbergvakken en hoge zichtbaarheid door reflectoren.

Daarnaast heeft Helly Hansen ook schoenen in het assortiment. Helly Hansen zeilschoenen zijn ontworpen om je voeten droog op het dek te houden. Van de grote zee├źn tot de korte vaart u reist altijd comfortabel met een paar Helly Hansen schoenen.

Bezoek onze winkel en pas uw favoriete items in alle rust. Wij adviseren u graag en wij kunnen, op uw verzoek, uw nieuwe outfit precies op maat maken. Dan loopt u er zeker keurig bij.

Maak uw outfit compleet met goede en comfortabele schoenen

Met Helly Hansen kleding krijgt u gegarandeerd een goede en comfortabele uitstraling. Bij een goede en comfortabele uitstraling horen goede en comfortabele schoenen. Ook die kunt u bij ons scoren, want wij hebben een uitgebreide collectie schoenen en laarzen. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel.

Terug naar de bovenkant van de website