Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Brax

Bent u op zoek naar Brax kleding in Zeeland? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan De Bootique. Onze winkel voor watersportartikelen en kleding is gevestigd in Breskens. Hier kunt u terecht voor Brax dames- en herenbroeken van hoge kwaliteit. Voor dames hebben wij bovendien ook bovenkleding van dit merk.

Brax kleding kopen en op maat laten maken in Zeeland

Wij hebben een uitgebreide kledingafdeling met prachtige merken, zoals Brax. Door geavanceerde, innovatieve productieprocessen en gebruik van hoogwaardige, exclusieve materialen, levert dit merk altijd mode van het hoogste niveau. Daarom vindt u bij ons altijd hoogwaardige premium casual mode van dit merk. Iedere outfit is stijlvol en zit zeer comfortabel. Wij spotten actuele trends en selecteren prachtige kledingstukken voor uw garderobe. Brax dames- en herenbroeken zijn bijvoorbeeld een begrip in Nederland. Deze broeken zijn gemaakt van prachtige stoffen en hebben een perfecte pasvorm. Wij zijn dan ook trots dat wij zowel dames- als herenbroeken van dit merk in onze winkel hebben. Voor dames hebben we naast broeken ook bovenkleding van Brax. Ook kunnen wij Brax kleding speciaal voor u op maat maken in ons eigen naaiatelier in Zeeland. Zo zit uw kleding altijd goed. Daarnaast verkopen wij ook schoenen en laarzen, waardoor u meteen voorzien bent van een compleet nieuwe outfit.

Kom in alle rust bij ons winkelen

Bij ons in Zeeland kunt u op uw gemak Brax kleding passen en uitzoeken. Heeft u vragen over onze collectie of wilt u meer informatie over onze naai- en verstelservice? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57 of stuur ons een e-mail.

Terug naar de bovenkant van de website