Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Paul en Shark

Wanneer u Paul en Shark kleding zoekt, moet u zeker een bezoek brengen aan De Bootique in Breskens, Zeeland. Wij zijn namelijk een officiële dealer van dit merk en hebben er dan ook een uitgebreide collectie van in onze winkel. Wij geven u graag deskundig advies over kleuren, stijlen en maten. Heeft u geen reguliere kledingmaat? Dat is geen probleem, want in ons naaiatelier maken wij uw kleding perfect passend.

Een sportieve look met Paul en Shark kleding uit onze winkel in Zeeland

In onze winkel in Zeeland hebben wij een ruim kledingaanbod van diverse merken, waaronder Paul en Shark. Wilt u een sportieve, comfortabele en stijlvolle outfit? Dan is Paul en Shark hét perfecte kledingmerk voor u. Dit merk is geïnspireerd door de watersport en kenmerkt zich door topkwaliteit en topdesign. Zo selecteren de ontwerpers van Paul en Shark alleen de beste wolsoorten voor het vervaardigen van truien en jassen. Paul en Shark levert dan ook altijd zeer comfortabele kleding waarin u netjes voor dag komt. Kom in alle rust passen in onze winkel. Wij verkopen verscheidene maten, maar mocht de kleding toch niet optimaal zitten, dan verstellen wij deze graag voor u in ons naaiatelier. Dan past uw nieuwe outfit zeker perfect. En wilt u uw outfit helemaal compleet maken met nieuwe schoenen? Bekijk dan onze schoenen- en laarzencollectie. Zo hebben we mooie slippers van het merk Ipanema of Dubarry bootschoenen.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over ons actuele aanbod in Zeeland van Paul en Shark kleding? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57 of ons te e-mailen. Wij informeren u graag en hopen u spoedig te verwelkomen in onze winkel.

Terug naar de bovenkant van de website