Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Ragwear

Wilt u Ragwear kleding kopen in Zeeland? Bezoek dan De Bootique. Onze winkel voor watersportartikelen en mode is gevestigd in Breskens, Zeeland. Wij verkopen al jaren sportieve casual kleding van diverse merken. U kunt bij ons dan ook zeker terecht voor deskundig advies. Ook kunnen wij uw kleding professioneel op maat maken. Dan zit uw nieuw outfit gegarandeerd perfect.

Wij maken uw Ragwear kleding op maat in Zeeland

In onze winkel in Zeeland vindt u kleding van diverse mooie merken, waaronder Ragwear. Dit merk is geïnspireerd op de skatescene van Wiesbaden, een kuuroord in Duitsland, van de jaren negentig. De Ragwear kleding die wij in Zeeland verkopen is dan ook zeer sportief en comfortabel. Ook is dit het eerste merk dat veganistische straatmode op de markt bracht.

Wij verkopen Ragwear kleding in Zeeland voor dames. Uiteraard hebben wij alle reguliere maten. Heeft u een speciale maat of past een regulier maat niet precies? Dan maken wij uw kleding graag voor u op maat in ons eigen naaiatelier. Dan zit uw nieuwe outfit gegarandeerd als gegoten.

Maak uw outfit compleet met nieuwe schoenen

Naast een uitgebreide kledingcollectie met merken zoals Brax en Musto, hebben wij ook een ruim aanbod van schoenen en laarzen. Hiermee maakt u uw nieuwe outfit meteen compleet. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment of naaiatelier kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel.

Terug naar de bovenkant van de website