Kaai 3, 4511 RC  Breskens

 KvK nummer: 20147187

Roosenstein-Wolke

Zoekt u Roosenstein-Wolke kleding? Bij De Bootique hebben wij een mooie collectie van dit merk. Onze winkel is gevestigd in Breskens, Zeeland. Hier kunt op uw gemak kleding passen en uitzoeken. Wij geven u graag advies en maken uw kleding eventueel op maat.

Bij ons vindt u altijd passende Roosenstein – Wolke kleding

In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment kleding van verscheidene merken, waaronder het merk Roosenstein – Wolke. Roosenstein wolke is een kledingmerk voor Dames en Heren. Roosenstein Wolke is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in ‘Zeilpetten en Heerenmodes’ aan de Suupmarkt in Sneek. In 1992 nam Lieseth Roosenstein de zaak over. De traditionele waarden en kwaliteiten koppelde zij aan een fris modieuze en tegelijkertijd tijdloze collectie, met een sterke identiteit. Bezoek onze winkel en pas uw favoriete items in alle rust. Wij adviseren u graag en wij kunnen, op uw verzoek, uw nieuwe outfit precies op maat maken. Dan loopt u er zeker keurig bij.

600_roosenstein_wolke.jpg600_roosenstein_wolke_2.jpg

                                                                                                                                                                          

Maak uw outfit compleet met sportieve schoenen

Met Roosenstein – Wolke kleding krijgt u gegarandeerd een goede uitstraling. Bij een goede uitstraling horen goede schoenen. Ook die kunt u bij ons scoren, want wij hebben een uitgebreide collectie schoenen en laarzen. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door te bellen naar +31 (0)117 38 12 57. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze winkel.

Terug naar de bovenkant van de website